Можете да посетите сайта ни тук

Можете да се доверите на нашия опит- повече от 20 години, в сферата на: счетоводно обслужване, данъчни консултации, в това число по ДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ, ДОПК, АПК и др, оптимизиране на данъци и оптимизиране на разходи, вътрешно финансов одит и пр.

Страници

Гласувайте за нашия блог тук

BGtop

Like button

сряда, 9 май 2012 г.

Декларация по 142, 8 ТЗ

ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ЧЛ 142, ал 8 ТЗ
Долуподписаният (трите имена) с ЕГН ..., живущ в гр. ..., ж.к. ..., бл. ..., ап. ..., представляващ ЕТ .............. с адрес на управление гр. ......., ж.к. ..........., бл. ..., ап. ....

ДЕКЛАРИРАМ:


Че съгласно  Търговския закон:
1. Не се намирам в производство за обявяване в несъстоятелност;
2. Не съм невъзстановен в правата си несъстоятелен
3. Не съм осъден за банкрут
4. Не съм бил управител, член на управителен или контролен орган на дружество, прекратено поради несъстоятелност през последните две години, предхождащи датата на решението за обявяване на несъстоятелността, ако са останали неудовлетворени кредитори.
5. Не съм лишен от правото да упражнявам търговска дейност
(6. Нямам регистрирана на мое име друга фирма- ЕТ.*
7. Декларирам, че се подписвам по следния начин:**

…………………………………)


Известна ми е наказателната отговорност, която нося по чл. 313 от НК за деклариране на неверни данни.

ДЕКЛАРАТОР: ……………………………
* Не е задължителна клауза, пише се само, ако се регистрира ЕТ, а не друга форма на юридическо лице. При регистрация , респ. промяна на управител/прокурист на ООД/ЕООД, тази точка няма да я има. 
** Тази декларация може да се обедини с декларация, спесимен от саморъчния подпис на управителя. В този случай следва да се завери пред нотариус. В противен случай спесименът не е положен и представен в предвидената в закона форма. 

Няма коментари: